Луксозен комплекс от 5 вили "Витата стена" - Къщите от старо време - луксозни къщи и вили под наем до Велико Търново

Луксозен комплекс от 5 вили

"Витата стена"

с. Поповци, Габрово
Разположен върху площ от 6500 м2, с разкриваща се великолепна гледка към Балкана, комлексът „Витата стена" е изискано и луксозно място за почивка. Отпуснете се и се насладете на неподправената естествена красота на пейзажа – хълмисти възвишения, горички, криволичещи селски пътища, къщички, разпръснати тук-там, сякаш накацали по склоновете, и открояващата се в далечината внушителна Стара планина с върховете Ботев, Шипка, Бузлуджа, Триглав .

Намиращи се в село Поповци, само на 5 минути от гр. Габрово, 45 минути от гр. ВеликоТърново, къщите на комплекса са част от район, богат на културно-исторически традиции и ценности.

Тишината, спокойствието и уединението, които нашите луксозни имоти предлагат, допълват чара и привлекателността на мястото. Единственият шум, който би ви обезпокоил тук, е жуженето на насекомите, звъна от чановете на стадата, или пък кукуригането на петлите в селските дворове.

Всичко това, съчетано с професионалното обслужване и ненатрапчиво гостоприемство на нашия екип, би превърнало всяко Ваше посещение във „Витата стена" в специален момент.

Интериор

Китни миндери, с разпръснати по тях възглавнички, допълват автентичния облик тук и ни карат да се чувстваме като в приказка от едно време. Благодарение на множеството малки прозорчета слънчевите лъчи огряват това обширно помещение през целия ден. Високите сводести тавани, деликатно подчертани от масивни стари греди, неминуемо подсилват усещането за простор. ....

Стаите

Къщите са с идентично разположение на стаите.Всяка от тях разполага с четири спални (две двойни и две единични) на първия етаж, три бани, и просторно помещение на втория етаж, където са обособени кухня, трапезария и холова част.

Две от спалните са тип двойни, като всяка е със собствена баня. Гледката от тях е на юг - към близките хълмчета и горички, и към Балкана. Френските прозорци осигуряват пряк достъп към градината и басейна.

Другите две стаи са с по две единични легла и имат баня, разположена в антрето. Гледката е към скалната формация Витата стена.

Градина, СПА и басейн

Градината на комплекса е голяма, просторна, щедро озеленена и аранжирана на две нива. В по-високата част се намират къщите, а дървени стъпала водят надолу към изискана зала за хранене, два басейна(единият за деца), детска площадка с люлки и пързалка. Красиви градински мебели и беседка от ковано желязо предлагат уединение и елегантно допълват екстериора. Всяко кътче в градината открива разкошна гледка към Стара планина!
Басейнът на комплекса е половин оплимпийски размер (20х10 метра) с дълбочина 1.5 м, а басейнът за малките е с дълбочина 80см. 
Лятото всяка вила разполага с външно джакузи на терасата.

В комплексът открихме и нов СПА център за зимния период, който разполага с две сауни (класическа финландска със сол и инфрачервена сауна), парна баня и голямо джакузи за 8 човека, плюс релакс зона с нагреваема пейка и дървени шезлонги и душ с ледена кофа... 

Околностите